Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής  αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στο Sky o υποψήφιος κ. Παύλος Χρηστίδης.

«Είναι σημαντικό να δούμε πως τα ποσοστά  του Κινήματος Αλλαγής  πήγαν από το 44% στο 4%. Πρέπει να δούμε τις πολιτικές μας και την ανάδειξη των προβλημάτων των ανθρώπων που είναι σε επισφαλή θέση. Πρέπει και μπορούμε να γίνουμε κόμμα εξουσίας δήλωσε σήμερα στον Sky o υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης.

Σε ερώτηση αν επιθυμεί το κόμμα να αλλάξει όνομα ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως για αυτό θα ληφθεί απόφαση στο συνέδριο του κόμματος.

«Εδώ είμαστε για να προσφέρει ο καθένας τις ιδέες του και να τις μεταφέρει στον κόσμο με το πολύ καθαρό τρόπο. Δεν δίνουμε μια μάχη συμβόλων. Είμαι εδώ διαρκώς γιατί πιστεύω πως η παράταξη μας μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα και να διαμορφώσει μια  νέα μεσαία τάξη στην ελληνική κοινωνία.  Η μεσαία τάξη κτυπήθηκε πολύ από τις πολιτικές που εφαρμόσθηκαν τότε. Δεν προστατεύεται και τώρα. Είναι αυτονόητο πως η ήλιος  δεν έφυγε ποτέ . Είναι στις καρδιές  μας οδηγός και φάρος μας. Για το όνομα θα ληφθεί απόφαση στο συνέδριο του κόμματος. Το συναίσθημα και η λογική λείπουν από την πολιτική.  Μαζί με την αγάπη για τα σύμβολα πρέπει  να βάλουμε την πολιτική μας στο τραπέζι.  Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη καθώς διακυβεύονται πολλά πράγματα», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Όσο για το γεγονός ότι το σύμβολο και το όνομα του ΠΑΣΟΚ για στελέχη αλλά και για απλά μέλη του κόμματος είναι τρόπος ζωής ο κ. Χρηστίδης είπε:

«Δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο. Το κόμμα έφερε το όνομα ΠΑΣΟΚ όταν τον Ιανουάριο του 2015 πήρε 4,5% στις εκλογές. Πάνω στους ανθρώπους που έμειναν στηρίχθηκε αυτό που έγινε αργότερα το Κίνημα Αλλαγής.

«Για μένα που είμαι νέος είναι σημαντικό να δούμε  τι έφταιξε και το ποσοστό του κόμματος πήγε από  το 44 πήγε στο 4%. Τις πολιτικές μας πρέπει να δούμε γιατί τα σύμβολο δεν  έφταιξαν.  Για τους ανθρώπους  που είναι σε επισφαλή θέση πρέπει να αναδείξουμε τα προβλήματα. Πρέπει και μπορούμε να γίνουμε  κόμμα εξουσίας. Τα σύμβολα μας θα  είναι εδώ. Το ΠΑΣΟΚ είναι βασικό στοιχείο της καθημερινότητας όλων. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από την παράταξη μας. Στόχος να ανεβάσουμε τα ποσοστά της παράταξης», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Σε ερώτηση σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές  ο κ. Χρηστίδης προέβλεψε πως θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία.

«Απευθύνω κάλεσμα σε δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Δωδεκανήσου που είναι περιοχή που έδινε πάντα μεγάλα ποσοστά στην παράταξη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί και σήμερα θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.  Οι εκλογές θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας. Και επειδή υπάρχει η πανδημία πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να γίνεται η ψηφοφορία και ηλεκτρονικά»  .

Σχετικά με την επαναφορά των  μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ ο κ. Χρηστίδης τόνισε:

«Εμείς έγκαιρα  μιλήσαμε για το ΦΠΑ και στον τουρισμό.  Αυτό είναι αυτονόητο. Η Φώφη Γεννηματά είχε καταθέσει προτάσεις και τροπολογία για τους συντελεστές του ΦΠΑ. Ενστερνίζομαι απόλυτα το αίτημα και θα το στηρίξω. Και για εθνικούς λόγους πρέπει να στηρίξουμε το αίτημα» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ